GIVE AWAY

Status week #2

FullSizeRender

Billede - DK

Nej, det er ikke kirsebær sovs jeg har hældt over morgenmaden…
Det er Aronia saft, som jeg var for træt til at blande rundt – egentlig er hele skålens indhold ingredienserne til en smoothie, men jeg var alt for “mandag-morgen-træt” til at blende den, ja, det er lyder dovent, det kan jeg godt høre nu…

Status
De første 2 uger af ”kom i gang med Maccha Vang” kuren er overstået – jeg er dermed halvvejs. Motivationen er der stadig og vægten siger –2,5 kg

Jeg har igen i denne uge været i byen med medbragt mad, hvilket ikke er den sjoveste oplevelse. Det er lidt svært, at man slet ikke må få noget af det mad de andre spiser, som f.eks. i lørdags, hvor der var den LÆKRESTE tapas buffet, som jeg kunne savle over, og så er det også en smule pinligt, at man møder op med sine egne tupperware bokse – men når man har sagt A må man også sige B! Det er naturligvis ikke alle stedet jeg vil troppe op med mine bokse, men indtil videre (tror jeg) det ha været acceptabelt.
Med risiko for at lyde som en alkoholiseret mor, så er det også ret svært at holde sig fra rødvinen – altså når man er i byen og de andre sidder og hygger med et glas vin. Det er sjovt som vanen totalt har overtaget magten – for jeg hygger mig jo lige så meget med vand i glasset…

Jeg har tabt mig, og det et jo rart, dog har jeg ikke tabt så meget i denne her uge, men -2,5 kg på 2 uger er vel også ok – især når man tænker på, at jeg jo spiser ret meget mad, får proteinpulver og ikke sulter på nogen måde – må endda spise chokolade, mørkt og i afmålte mængder, bevares.

Færdig med at prale – ok, jeg er total svag, for det der træning er ikke i top endnu, og nu skal jeg passe på med hvad jeg siger, for sidste uge hvor jeg skrev stort set samme sætning (HER) der var en af mine gamle veninder ret kvik til at byde op til aftentræning – desværre kunne jeg ikke den dag – helt ærligt, så tude jeg sgu ikke, hun er den der lidt for vilde type, som både løber, cykler, svømmer og bestiger bjerge i Afrika (kan i fornemme misundelsen og beundringen? Anne G, du er for sej!!)…

Det ændrer ikke det faktum, at hvis jeg bare vil nærme mig noget, som ligner en krop jeg vil have det godt med at vise mig frem, så skal der jo træning til – og jeg er snart løbet tør for undskyldninger for ikke at bevæge mig op i det center – selvom det ikke er kravet ifølge bogen, for med få træningsudstyr, kan det stort set gøres hjemmefra, men der skal løbes, og det kan jeg ikke, så det er der center bliver et must for mig.

STATUS er som sagt, at jeg har tabt mig 2,5 kg og er halvvejs. Jeg synes bogen er god, let og overskuelig. Det der gør det godt for mig er, at jeg kan følge en ugeplan – jeg har det ret godt når der er fastsat nogle rammer for mig, i sær når det handler om kost og motion.
der er en facebook side som er ret god til at give god energi og gode ideer til mad – gruppen hedder: “LÆKKER GÅS MED SRTRAM MÅS”

 

Billede - DK
___________________________________________________________

Tidligere indlæg:
Sund og nem suppe / DIY – madpakkeposer / Husmoderråd
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY