Hvad så når Mascha Vang kuren er slut?

STATUS – ”gåse-mås” Week #3

FullSizeRender(1)Sponsoreret
Så gik der lige 3 uger, hvor vildt er det lige…
Jeg frygtede måske at det ville være lidt mere svært at ”komme igennem” de her 4 uger end det egentlig har været. Hemmeligheden ligger nok i, at jeg jo ER klar over, at hvis vægten indenfor kort tid ikke blot skal gå op igen, så er det en nødvendighed, at indføre denne her kost som en stor del af min hverdag – og dermed skal blive ”normalen” for mig. Det er naturligvis ok, at afvige, når man bare ikke gør det alt for tit.
Det vil være løgn at sige, at jeg ikke har lyst til at muligt, især når jeg kigger på andre spiser eller drikker det. F.eks. i fredags hvor min søn og kæreste fik Mc.D mad (hvilket jeg faktisk er ret vild med) Jeg havde total meget lyst til en burger, fritter og kold cola, men jeg holdt mig til mine små hakkebøffer, broccoli og vand.

Vægten efter de 3 uger siger -3,2 kg – et ok resultat, så jeg HÅBER på, at jeg kan nå op på -4 kg, hvilket nok desværre ikke er så sandsynligt, da jeg jo har kortet 1½ dag af min kur – jeg stopper nemlig lørdag kl. 15 hvor der vi skal til den årlige fastelavnsfest hos svigerfamilien.

Jeg var faktisk lige ved at komme til at snyde i weekenden, hvilket virkelig ikke var meningen. Jeg havde sådan lyst til frisk presset frugt juice, og besluttede at lave det – men da jeg stod med min juicer i hånden, slog det mig, at det måtte jeg jo ikke – det hele handler om, at bryde vaner, og lige tænke sig om. Snart må jeg indtage min yndlings juice igen, med broccoli, æbel, apelsin, gulerod og rødbede.

Ændring af tankegang:
Før jeg startede på kuren, havde jeg nok fået et lidt ”forkvaklet” forhold til hygge og mad. Mad begyndte pludselig at være noget som også skulle være lækkert og hvad jeg lige havde lyst til at spise. Men når man som mig, desværre, har en helt oprindelig trang til chokolade og fastfood, og i virkeligheden ikke er ret vild med grøntsager, så er det farligt at spise efter ”lyst”. Jeg har gennem de sidste 3 uger fået genfundet den mere fornuftige tankegang omkring mad, den var altså blevet væk i et par måneder… Bogen har derfor været et godt kick spark til mig. Jeg ved jo godt hvad man skal spise og ikke spise, men bare det, at der er nogen der har skrevet det ned i en bog for mig og jeg har sagt til mig selv, at den skal jeg følge, så bliver det altså meget nemmere for mig.

Jeg er så spændt på hvad denne her uge bringer og i sær hvad vægten siger lørdag morgen!
______________________________________________________________

Tidligere indlæg:
Sund og nem suppe / DIY – madpakkeposer / Husmoderråd
Følg med på:

Facebook // Instagram // Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad så når Mascha Vang kuren er slut?