Vinder af By Nord sengetøj

Pengebytte-gaveræs – HVAD??

JuleOnskerØnskesedlerne kan for nogen blive ret lange i december, og jeg plejer da også nok at kunne levere en  ordentlig en af slagsen. Men i år var den altså lidt kortfattet, altså hvis jeg selv skal sige det.

Det er jo ikke fordi jeg har alt, men nok mere, fordi det for første gang EVER har ramt mig, hvor mange penge vi allesammen bruger i december – jeg har sågar hørt mig selv bruge ord som ”pengebytte-gaveræs” HVOR KOM DET FRA???
Jeg ELSKER jo jul og julegave, jeg elsker at få gaver og elsker også at give dem. Nogen vil måske sige, at jeg er blevet gammel, siden jeg pludselig anskuer det sådan, måske har de ret…
Det har dog alligevel ikke afholdt mig helt fra at finde ønsker alligevel – og lige præsic fordi jeg jo bliver gammel (35 år) d. 3. januar, så skal der jo også findes fødselsdagsønsker.

Med en god uge til juleaften kan jeg da godt se, at det er i sidste øjeblik, at jeg pludselig finder tilføjelser til min ønskeseddel, men jeg “kom til” at klikke ind på Magasin´s webshop, mest for hyggens skyld, for der er altså noget specielt hyggeligt over Magasin i julen synes jeg. Jeg kunne selvfølgelig ikke nøjes med blot at kigge, jeg købte dog ikke noget, men fik et par ekstra ønsker til ønskesedlen, bl.a. et lækkert natsæt fra deres eget mærke “MAGASIN“.
Hvad jeg eller ønsker mig kan i se et udpluk af på billedet og der er link til det hele herunder.
Jeg har sagt det før, men den der DIOR mascara er GULD værd, men koster altså kun 249,- Så hvis du står og mangler en gave til HENDE, så er det altså et godt valg – den er i hvert fald på min top 10 HVERT ÅR 🙂

Affiliate links:
1: Træningstrøje HER
2: Nattop HER
3: Natshorts  HER
4: Nicolas Vahe HER
5: DIOR mascara HER
6: Boss Femme, Parfume HER
7: DIOR Skinflash HER
8: AMUST lak støvletter HER
9: Tommy Hilfiger sneakers HER
10: Normann Copenhagen, Bakkebord HER
______________________________________________________________

Billede - DKFølg med på:
Facebook // Instagram // Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af By Nord sengetøj