Hot or not?

I den god sags tjeneste

BR118GDNACZJeg er så vild med de mange tiltag der laves i ”den gode sags tjeneste”

At man kan købe et produkt og dermed bidrage til noget er en dejlig tanke. Det er ikke fordi jeg selv får noget / et produkt ud af min donation, for jeg giver skam også gladeligt til de indsamlingsfolk som ringer på min dør.
Men jeg ser disse ”i en god sags tjeneste” produkter som et ekstra supplement, og får mig ofte til at købe udover jeg OGSÅ smider penge i diverse indsamlingsbøsser.

De større organisationer hører man om via medierne, og er dermed opmærksomme på deres eksistens, men der findes også mange andre gode velgørenhedsformål derude, formål og produkter vi måske ikke lige ser.

DANSK SMYKKEDESIGNER HJÆLPER UDSATTE BØRN
Julie Sandlau, som har skabt en moderne og luksuriøs smykke kollektion bl.a. de lækreste øreringe, som alle er produceret i hånden i de fineste materialer, nemlig guld, satinrhodineret sterlingsølv, 22 karat forgyldt sterling sølv og oxideret sterling sølv.
Hun har også lanceret et “Breaking The Poverty Cycle” armbånd i samarbejde med Choice Foundation. Armbåndet skal hjælpe udsatte børn i Hanoi, Vietnam med at få en ny chance i livet gennem uddannelse og hjælpe dem ud af den onde ”fattigdomscirkel”
Selve armbåndet er smukt, men det er tanken om at gøre en forskel bestemt også.
(SE ARMBÅND HER)

Jeg mener jo ikke, at man skal købe/støtte alt der lugter lidt af velgørenhed, for det er kun et fåtal der har økonomi til det. Men jeg er sikker på, at mange (inkl. mig selv) kan skære lidt ned på fredagsslikket eller lørdagsvinen og give lidt til de der ikke har det så godt, eller til forskning til fordel for dødelige sygdomme.
Tight_ByLouiseVorreJeg har lige netop trykket BESTIL til disse ”Sporty Støt Brysterne” løbebukser fra Kræftens Bekæmpelses webshop. Jeg glæder mig helt vildt til at tage op og træne i dem,  mens jeg kan tænke på, at mine penge er gået til et godt formål
TOTAL WIN/WIN SITUATION – Jeg støtter en god sag OG Jeg taber mig fordi jeg både kommer op og træne OG må spare på udgiften til mit fredagsslik 🙂

______________________________________________________________


SE TIDLIGERE INDLÆG HER

RABATKODE -20% // Mandler, vidste du det? // Prøv at forhindre forkølelse

FØLG MED PÅ
Facebook // Instagram // Bloglovin

______________________________________________________________

Billede - DK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot or not?