Modeuge

Økonomi eller tandlæge forskrækket??

FullSizeRender(3)Jeg må indrømme, at jeg ikke altid har været lige god til at passe på mine tænder. Faktisk føler jeg mig heldig over, at jeg den dag i dag, har nogle forholdsvis pæne tænder.

Nu er det altså ikke fordi jeg ikke børstede mine tænder mindst 2 gange dagligt, for det har jeg selvfølgelig altid gjort!

Men da jeg blev 18 år skete der jo det, jeg ”røg ud” af systemet, og selv skal til betale. Jeg synes det var så dyrt at komme til almindelige tandeftersyn, så jeg undlod det, og kom kun når der rent faktisk var opstået problemer.
Dette medvirkede jo så desværre, at problemet/hullerne ofte blev endnu dyrere at lave – på den måde bed det sig selv lidt i halen.
Jeg husker, at jeg næsten havde skræk for at skulle til tandlæge, og nej, det var ikke for selve det at skulle til tandlæge, jeg vare mere økonomisk forskrækket! Jeg var simpelthen så ”bange” for de forholdsvise dyrere tandlægeregninger, at jeg i en længere periode (da jeg var omkring 18-20 år) slet ikke tog til tandlæge.
– Sådan er det heldigvis ikke mere, nu kommer jeg når jeg får besked på det, og jeg er glad for både mine tænder og min tandlæge…

Få overblik og billigere priser
Jeg er helt sikker på, at der sidder mange (især unge) som ikke har været til tandlæge af ren skræk, ikke for tandlægen, men for den efterfølgende regning… HVIS det er Dig så se lige her – Det her ER altså smart!
figur-save

Tandbud.dk
Tandbud.dk er en online tjeneste, der hjælper med at finde den helt rigtige tandlæge til dig. De ønsker at skabe gennemsigtighed for patienterne ved at sammenligne tandlæger og tilbud på behandlinger på en let og overskuelig måde. LÆS MERE HER

logo-tandbud-rgbFå 3 tilbud på din tandbehandling
En af funktionerne på Tandbud.dk er, at man kan indhente tre gratis tilbud på en specifik behandling. På den måde kan man nemt og gratis finde den tandlæge, der kan give dig den bedste pris og man får på samme tid et overblik over hvad behandlingen kommer til at koste, så skal man ikke ligge i stolen og frygte hvad det nu kommer til at koste, og er man lidt økonomisk presset, så han man jo mulighed for at spare op på forhånd.

Man kan få tilbud på mange forskellige behandlinger, f.eks.:
•    Bro
•    Implantater
•    Knogleopbygning
•    Paradentose
•    Plastfyldninger
•    Porcelænskrone
•    Rodbehandling
•    Tandblegning
•    Tandeftersyn
•    Tandproteser
•    Tandregulering
•    Visdomstænder

 

Tandbud.dk er en gratis og uforpligtende service for dig som skal til tandlægen. Det er aldrig et krav, at du vælger én af deres tilknyttede tandklinikker, det er helt op til dig. Du betaler heller ej for at indsende forespørgsel på din specifikke tandbehandling.

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeuge