Beach look

Et standby liv…

DSC000621_0
For godt 7 år siden købte kæresten og jeg vores første fælle hjem sammen. Et gammel hus, som virkelig trængte til en kærlig hånd, og det fik det!

8566_235682473246888_883752497_n
Vi lavede mange ting ved huset, og planen var, at det var en godt ”begynderhus” som vi skulle bo i et par år, sælge det og forhåbentlig få lidt penge med derfra… MEN så kom den famøse finanskrise og satte en stopper for vores salgsdrømme… Vi valgte derfor at blive boende og håbede på, at denne uventede krise ikke ville vare for længe, men den tog et stort klamt greb omkring lille Danmark, og den hold godt fast!

Vores plan fra start var, at vi ikke skulle blive i huset i mange år, og slet ikke at få barn der – men sådan blev det… Matti er nu 6 år og vi bor her stadig.
Det er ikke fordi der er noget galt med huset, det er jo lækkert lavet, og med mit sorte drømme køkken og hvide gips lofter o.s.v…. Men når planen fra start var noget helt andet, er det som om, at man ubevidst går og venter på at man skal videre…

For ca. to år siden satte vi huset til salg, velvidende at det ikke var det bedste tidspunkt for at sælge fast ejendom, og slet ikke i en provinsby som Viborg – men prøves det skulle det, og som forventet skete der heller ikke noget, så det blev taget af markedet igen.

Vi har ikke lavet de vilde forbedringer på huset siden vi flyttede ind, altså ikke ud over de ting der nu løbende kommer på et hus. Det er som om, at man går lidt på standby og bare venter på at flytte. Det er en følelse vi efter en del år nu er blevet ret træt af. Det er for dumt ikke at gøre ting som vil gøre vores hverdag meget bedre og lækker bare fordi man MÅSKE engang skal flytte. Så nu er der kommet andre ”boller på suppen” og inden for det sidste halve år har vi både fået skiftet tagrender og skiftet de gamle grimme kældervinduer. Der er endda kommet gardiner op i stuen OG vores terrasse har endelig fået nye flotte koksgrå fliser, så nu er det rent faktisk er hyggeligt at være derude… Jeg er så glad for, at vi endelig gør noget for os HER OG NU og ikke kun tænker langsigtet planer.
11813460_520562441425555_2854324336036811590_n

Næste projekt bliver nok badeværelset – jeg vil så gerne have et nyt håndvaske arrangement, men på min søgning faldt jeg over denne lækre og stilrene brusevæg, Wauvvv – det er så flot, og så ville det være så lækkert at undgå et badeforhæng som klistre sig til kroppen når man bader. Det må jeg simpelthen får sparet op til og hvis det er valgfrit for mig, så vælger jeg altså den på billedet…

clear_bruseskærm_front-p
For det ikke skal være lyv, så er vi faktisk i gang med at grave i baghaven, der laver vi sgu også lige en stor terrasse – nu er vi jo i gang…

Måske ender det med vi bliver såå glade for huset at vi slet ikke vil flytte 🙂

 

billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beach look