Ubeslutsomhed

Velkommen indenfor…

1174608_235682529913549_1581663808_n
Nu er det altså ikke fordi jeg synes, at mit hjem er “magasin” lækkert og dermed skal fremhæves og vises frem!

– Nej, men jeg deler mange ting her på bloggen, både personlige tanker og oplevelser – nogle af mine drømme og banale ting som “husmoderråd”… Derfor synes jeg ligesom også at i skal inviteres indenfor til lidt detalje look hos mig i denne weekend.

Ta´et kig rundt og velkommen til 🙂

detaljer_1 detaljer_2 detaljer_3 detaljer_4

detaljer_5SE OGSÅ:
VIND regntøj //  De fantastiske Navnelapper // Effektive eddike // Blomkålsris med karry

FØLG MIG PÅ:
Bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ubeslutsomhed