Konkurrence tid

Squash pasta

FullSizeRender(2)Jeg lavede denne squash pastaret da mine tøseveninder sidst kom til madklub hos mig.

Gryden var skrabet da de var færdige – Man kan så tænke, om det var fordi de var VILDE med det eller jeg bare havde lavet for LIDT… Jeg satser på det første, også fordi de faktisk bad om en opskrift 🙂

Men en opskrift havde jeg naturligvis ikke på skrift, kun flyvende rundt på øverste etage.
Nu er den nedskrevet og billeddokumenteret
– så værsgo´ piwer – og alle i andre…

FullSizeRender(1)
Det skal du bruge:
500 g hakket oksefars (jeg bruger 3-7%)
2 squash
2 løg
250 ml madfløde, kaffefløde eller mælk – alt efter hvor fedtfattig du ønsker det.
1 dåse tomat pure
Ketchup
Parmesanost
salt
Peber

Sådan gør du:

SOVS:
→ Hak eller riv løg på et rivejern.
→ Svits fars og løg i en gryde – tilsæt salt og peber
→ Tilsæt 1 dåse tomat pure + en god klat ketchup efter smag (jeg bruger ca. 2 dl) – røres godt og lad stå og simre i 10 min ca.
→ Tilsæt ”fløden” – smag til om der mangler salt/peber. Der kan også tilsættes parmesanost. Lad det simre ca. 10 min.
IMG_6448
SQUASH PASTA:
→ Skræl dine squash – slice dem med en grøntsagsslicer (Min er GEFU – se indlæg HER)
→ Svits det med lidt olie og salt på en pande i 5 min.
→ Hæld sovsen over og rør det godt sammen – lad det simre yderlige 5 min.
IMG_6447IMG_6450IMG_6451Serveres f.eks. med parmesanost og salat
VELBEKOMME!

Jeg har NICOLAS VAHÈ salt, peber og oliven olie. Jeg synes det er nogle gode produkter, og så synes jeg også de er ret flotte at have til at stå fremme 🙂

NICOLAS VAHÉ produkter kan købes HER

SE OGSÅ:
VIND regntøj // GEFU – min køkkenven // Gratis JUNI kalender // Sunde morgenrutiner // Valg af regntøj // Sunde pandekager // Laktosefri brød uden med og sukker

FØLG MIG PÅ:
Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence tid