Lækker banankage

#AlleElskerRikke / Stop mobning

IMG_6565Der findes ikke ord for hvad der er sket i “Rikke” sagen.

Jeg er så chokeret over at unge mennesker kan være SÅ grusomme overfor hinanden. Hvor pokker kommer alt den had og ondskab dog fra i sådanne unge mennesker.

Jeg håber og tror på, at dette ikke er et retvisende billede af hvordan det i virkeligheden er rund omkring i det ganske danske land.
Mit håb er, at alle forældre (forhåbentlig igen) vil tage en snak med deres børn INDEN det kommer så langt som i Rikkes sag.
Det er virkelig vigtig at forklare de kære børn, hvor ondt det egentlig gør og hvor dybe ar det sætter på sjælen hos den mobningen går udover!

Jeg er ikke børneekspert eller psykolog, så jeg kan ikke udtale mig om hvordan sådan noget “skal” gøres på den rigtige måde. Men efter min mening og sunde fornuft, kan og skal man tage dette emne op med sine børn allerede fra de er små. Der skal man naturligvis tale om emnet på et helt lavt plan, men jeg tror på, at en tidlig indsats kan afværge stor skade på den lange bane!!

Kære Rikke
Mine dybeste medfølelse og støtte går til dig!
Det er grusomt det der er sket, og hvor er det rart at se, at du får støtte fra mange sider.
Jeg håber du kan holde hoved oppe og ved at det er dem den er galt med og IKKE dig!
Jeg har valgt at følge dig på din IG (@rikkeniiielsen) for at vise min støtte!

 

(Hvis du ikke kender “Rikke” sagen så kan du læse meget mere HER)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker banankage