GIVE-A-DAY

De fantastiske NAVNELAPPER

IMG_5721

Nogen af jer kan måske huske jeg tidligere har lavet et indlæg om nogle NAVNELAPPER?
HVIS IKKE kan i se tidligere indlæg HER

Jeg har nu i en god måned testet NAVNELAPPER på og i Matti´s ting og tøj, og jeg kan konkludere AT DE VIRKER PERFEKT!

De holder super godt på alle mulige overflader, og selv efter en del slid, vask og leg, så er de bare stadig flotte og sidder stadig godt fast.

Som i kan se på billedet ovenfor, sidder mærkerne her på 3 forskellige overflader, både plast, gummi og bomuld. Alle delene er blevet brugt en del den sidste måned og både jakke og hue er vasket flere gange, men mærkerne ser stadig nye ud.

Disse mærker har gjort det meget nemt for Matti at kende sine ting over i børnehaven, hvor ting eller har det med at blive væk. Jeg er ret sikker på, at vi bliver mindst lige så glade for dem, når han starter i skole, for der har jeg en formodning om, at det kan blive endnu sværere at holde styr på sine ting 🙁

Så hvis i vil hjælpe jer selv og ikke mindst jeres børn med at holde styr på tingene, så er disse altså et godt valg! De kan jo også sættes på voksen ting, hvis der skulle findes nogle voksne derude, lige som mig, som ALTID er på jagt efter en forlagt genstand 🙁
De koster kun  139,- for 90 STK. mærker og man vælger selv tekst og billede …
Hverdags tip hermed givet videre.

 

SE OGSÅ:
Der er mine Grafiske plakater jo // Effektive eddike

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE-A-DAY