Vores morgenbord...

Man skal holde hvad man lover…

guleroedder
Det er så sandt som det er sagt… og noget har jeg sagt, så noget skal jeg holde!!!

URTEHAVE !! Jeps, jeg kom vidst i det tidlige efterår til at love Matti, at vi da sagtens lige kunne plante lidt gulerødder og jordbær i haven når det blev tid til det… Måske havde jeg ikke overvejet det ordentligt… Ja, det kan vi da sagtens, og det vil da også være super hyggeligt, at vi kan passe det og høste gevinsten og nydelsen sammen! Vil elske at plukke vores egne jordbær sammen med ham!!
MEN, jeg havde så lige glemt, at jeg aldrig, som i ALDRIG har haft urtehave, ej heller hjemme hos mine forældre…

Hvor svært kan det være tænkte jeg??? Google min ven, hjælp!
Ord som lerbund, spagnum og højbed sprang i mine øjne – og hvad betyder det såå lige??
Jeg fangede da i det mindste, at det ca. er i april/maj vi skal så gulerødderne og plante jordbærplanterne, men meget mere er jeg stadig ikke blevet klogere på.

Kan de mon komme i krukker? Skal de have sol eller skygge? Jeg er altså på bar bund her, men lykkes det SKAL det helt sikkert – for man skal jo holde hvad man lover!!!

KAN NOGLE AF JER HJÆLPE MIG??? Gode råd og NEMME fif er meget kærkomne!

   

3 kommentarer

 • Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med din urtehave, men jeg kan ønske dig held og lykke;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BYLOUISEVORRE

   Mange tak Runa 🙂
   Glæder mig til at vise jer resultatet – engang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette

  Jeg er god til at sætte igang, knap så god til at vedligeholde. Jeg valgte den nemme løsning, nemlig pallerammer og gratis jord fra lossepladsen. Mine jordbær blev ikke så gode, de kræver for meget vedligehold til mig, men guleroder, radiser og krydderurter er nemt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores morgenbord...