Også gode med topping...

Laktosefri brød uden mel og sukker

IMG_1362
Lørdag aften står den på tøse fødselsdag hos mig, 10 skønne tøser indtager mit hus, og jeg GLÆDER MIG!!!!

De skal selvfølgelig have en masse mad så i går var jeg i gang med at bage brød.

En af pigerne kan ikke tåle laktose, og min mave er IKKE glad for mel, så derfor har jeg eksperimenteret med opskriften fra de Dukan boller jeg tidligere har vist jer – denne gang har jeg erstattet Fromage Frais med Laktosefri yoghurt og tilføjet en del basilikum og penslet dem med olivenolie.

Resultatet er ret ok synes jeg, og jeg elsker, at jeg både kan servere og spise dem med god samvittighed.

OPSKRIFT:
12 spk. Havreklid
5 spk. Hvedeklid
2 spk. HUSK
VALGFRI =ca. 60-100g kerner efter eget valg (Jeg brugte 5-korns blanding)
3 æg
3 store tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt
1. tsk. Sødemiddel
Ca. 4 store tsk basilikum (mængde efter smag) kan erstattes med bl.a. oregano
Ca. 450 g. laktisefri yoghurt)
Lidt vand
Pensel med olivenolie og drys med basilikum

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Også gode med topping...