Lækker forårsnyt

Jeg er SKODA ikke ligeglad…

Skoda_Octavia
Når man har en gammel bil, som hele 3 gange på 1 måned har været nødsaget til, at have besøg af autohjælp for at blive startet, så er det vidst på sin plads, og ikke mindst tide, at man kigger sig rundt efter en bedre udgave…

Okay, måske kan min bil ikke selv gøre for, at dens batteri er ved at være slidt, og at frosten driller, men det er da noget at det mest irriterende, når man sætter sig i bilen, og den så ikke vil starte!!! For når man sætter sig derud, er det jo ikke for at tage en slapper – NEJ så er det skisma da fordi man har en plan, et sted man skal hen, noget man skal have ordnet… så holder mit temperament altså bare ikke til, at bilen ikke vil som jeg vil!
Jeg har i dag en Skoda Octavia af ændre dato, mener det er en årgang 1999. Jeg er egentlig glad for selve modellen, da den er SUPER rummelig både i baggagerum og på bagsædet. Der er mere plads i den end i de 2 st. Cares jeg har haft.
Nå men nu har den altså flere gange smådrillet mig, så jeg er i store overvejelser omkring, om det er ved at være ved tide jeg udskifter den – MEN TIL HVAD? Der findes så mange små fine biler, men kan ikke lige finde ud af, om jeg synes de er FOR små. Jeg kan jo nok i virkeligheden bedst lide, at køre i en stor bil med masser af plads!

Jeg har luret flere gange på diverse bilmærker på biltorvet.dk, og der er nu mange flotte biler. Den nye Skoda Octavia er faktisk ret fin – og kåret som årets bil i 2014… Tænke, tænke, tænke Louise 🙂

 

 

Sponsoreret_knappe

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker forårsnyt