Disney jule hygge...

Hvad du ønsker skal du få…

jul1_1– Den er go´nok, der var ikke mange ønsker fra min realistiske ønskeseddel der ikke blev opfyldt.

Det var en super dejlig, hyggelig og indbringende juleaften. Vi var samlet 13 personer hos min moster og onkel på deres “Morten Korch” sted, hvor der var skruet op for julehyggen med alle traditioner i behold.
Vi var en aldersblandet flok, men oldefar på 83 år som alderspræsident og Matti på 5 som yngste mand. Maden var helt perfekt, rødvinen super god, julemanden kom på besøg og bragte stor lykke og vi havde alle en dejlig aften.

Jeg håber også at i alle havde en god og hyggelig aften…

Så er det bare, at jeg nu står i et positivt dilemma… HVAD skal jeg ønske mig til min fødselsdag? Der er kun 8 dage til, at endnu et lys sættes i min lagkage d. 3. januar,  og jeg igen blive beriget med gaver fra min kære familie… uhh må i gang med at opdatere min ønskeseddel…

Her er et lille udpluk af min dejlige juleaften og gaver.
jul_6
jul_2jul_3
jul_4jul_5

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney jule hygge...