BOTOX - YES, I did it !!!

Lækkerier til den lille mand…

Hilfiger
Min dejlige dreng, Matti, vokser og vokser, så der skal igen købes nyt tøj.

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker tøj i vores hus, ja det er faktisk os alle 3 🙂 Matti spejler sig jo nok lidt i os, og det er da lidt sjovt at høre, at han i en alder af 5 år, har en holdning til sit tøj (han får dog ikke lov til at bestemme endnu)

I børnehave har han naturligvis tøj på der må leges i, og som må blive lige nøjagtig så beskidt, som han gør det. Men med de kommende festlige begivenheder som jul, julefrokoster og nytårsaften, så må der godt gives lidt gas 🙂

Jeg er vild med Tommy Hilfiger, de laver et lækkert klassik og stilfuld design i god kvalitet, også til børn. Jeg har før købt basis varer som dejlige bløde Hilfiger strømper og bokseshorts til ham på Smallfashion.com så smuttede lige derind i dag – og jeg er SOLGT!!! Hold nu op der er bare så mange lækre ting og fede mærker som Hilfiger, Lewis, DIESEL, Danefæ og mange flere…  OG så er der udsalg på mange ting lige nu, og det kan jeg li 🙂

Jeg skulle egentlig bare købe strømper, kigge og samle lidt inspiration, men lige nu er indkøbskurven godt nok fyld op. Prøv lige at se alle de lækre ting de har HER.
Så hvis jeres unger også skal have nyt til jul og nytår, så er det bestemt værd lige at klikke forbi den side.

 

 

billede

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOTOX - YES, I did it !!!