Inside / outside look

Gulerodssuppe på 30 min

Gulerodssuppe
Min søn er gået gulerods-amok, han spiser gulerødder hele tiden. I dag fandt han på, at han gerne vil prøve at smage gulerodssuppe til eftermiddagsmad, og det synes jeg var en fantastisk god ide! Jeg har aldrig lavet det før, men tog lidt forskelligt fra grøntsagsskuffen og kogte og blendede det sammen… wup wup lækker gulerodssuppe fyldt med vitaminer var serveret 🙂

Sådan gjorde jeg:
(Nok til 2 måltider til 2 voksne og 1 barn)

Ca. 10 gulerødder, 1 stor pastinak, 4 store kartofler og 1 løg blev kogt sammen med salt, peber og en bouillonterning. (ca. 20 min.)
Derefter blev det blendet og kogt op med lidt mælk og kogevandet.
Suppen blev serveret med stegt filet bacon i tern og hvidløgsflytes.

Velbekom 🙂

gulerodssuppe_1

Gulerodssuppe_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inside / outside look