Knæk cancer 2014

De hyggelige stearinlys – en kilde til forurening

led
Jeg har været så heldig, at få disse LED bloklys til test. Jeg skal starte med at sige, at jeg ikke umiddelbart er fan af kunstige produkter, som blomster, frugter og ja, lys. Men jeg er bestemt positiv overrasket her – jeg er faktisk FAN!

I modsætning til andre lignende produkter på markedet, som jeg i øvrigt ikke er fan af, giver disse LED bloklys et meget autentisk lysskær, og de virker “ægte” grundet den bevægelig oplyste væge. Selve bloklyset er lavet af 100% ægte paraffin, så de også ser og føles ægte.
De afgiver præcis det hyggelige lysskær jeg ønsker, bare uden at sode mit hjem til.

Jeg elsker virkelig at tænde mange stearinlys i den mørke tid. Det er utrolig hyggeligt, og får mig til at synes, at de mørke aftener er dejlige og ikke kun kolde og mørke. Jeg tænder gerne stearinlys i stort set alle rum, så der er hyggeligt over det hele.

MEN så kom jeg til at se en udsendelse i TV og læse nogle artikler omkring indeklima og forurening i hjemmet i forbindelse med de levende lys – jeg var i chok…
– derfor søgte jeg alternativer!
Læs artikel HER

Nu er det IKKE fordi jeg skal løfte pegefinger, for jeg vil helt sikkert selv blive ved med at have stearinlys tændt, men jeg vil bestemt begrænse mig MEGET.
Det er her de fine LED lys kommer ind i billedet OG ind i mit hjem – og de er helt klart kommet for at blive!!!

Lysene kan købes HER
Du kan læse mere om lysene og se flere billeder HER

 

Se film, den giver fornemmelse for det hyggelige og autentiske lysskær

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knæk cancer 2014